Ring til os: +45 20 51 56 57
E-mail: info@steenjensen.com
 • rev-full1_1
  Professional advice


  to companies


  focusing on sale to public


  organisations

Specialist in Public Procurement


Services

Tools

Analyzing the potential for doing Business with the Public Market.

Overview

Overview of rules and consequences

Training & sparring

Training and coaching staff in relation to pre sale and follow-up activities

Plan of action

Preparation of "Public Sector" Business Plan designed in line with your company's vision and goals

What our clients say

Larry Smith
Hos Vattenfall Vind’s teknologiafdeling i Fredericia har vi haft stor glæde af vores samarbejde med Steen Jensen. Som forsyningsvirksomhed er vi underlagt særligt stramme restriktioner for gennemførelse af udbud. Vi har i flere situationer haft udbytte af Steen’s erfaring med EU-udbud. Under Steen’s tilrettelæggelse og ledelse har vi desuden gennemført oplysnings –og trænings sessioner i EU-udbudsreglerne, med henblik på optimering af vores indkøb, bl.a. gennem valg af udbudsformer samt udnyttelse af mulighederne omkring udvælgelses –og tildelingskriterier.
Jesper West Eilersen Senior Engineer QA, EWE/IWE, Vattenfall
Jane Doe
På et kursus fik jeg kontakt til Steen Jensen. Vi har efterfølgende brugt Steen til at hjælpe os med at vinde udbud. Steen har undervist salgsteamet i at møde indkøbere, vi har fået Steen til at læse udbudsmateriale igennem og vi har haft Steen med på salgstræning. Der har været stor interesse for indsatserne fra vores nordiske kolleger i Astra Tech og Steen har været med på vores nordiske salgskonference og talt om indkøbere og hvordan vi møder dem. Samarbejdet med Steen har givet os en langt større forståelse for markedsmekanismerne og det er vi utrolig glade for. Den sparring vi får er meget praktisk orienteret og håndterbar.
Lise Wrona Salgschef, Astra Tech A/S
John Doe
Steen har på en god måde hjulpet os i at udbygge vores forståelse af udbudsmarkedet og bidraget med konstruktivt input til vores tilbudsgivning.
Ivar Næsheim Direktør, Sca Hygiene Products A/S
Larry Smith
I samarbejde med Steen Jensen udbyder HC-Consult med succes kurset: Lær at håndtere offentlige udbud Et kursus, der er målrettet mod politikere, konsulenter og virksomheder. Steen Jensen har som EU ekspert de faglige kvalifikationer og et detaljeret kendskab til EU — lovgivningen på området, herunder udbudsreglerne og udbudsformer, hvilket sikrer kursets høje kvalitetsniveau.
Henrik Christensen Direktør, HC-Consult
Moe Peter
Samarbejdet med Steen har givet os nogle rigtig gode input og vinkler på udbudsmarkedet generelt. Steen formår med en jordnær og praktisk tilgang at komme frem til et facit, som giver resultater for vores virksomhed på både kort og langt sigt.
Thomas Kierstein General Manager, Arion Nordic ApS
MockUp

A co-operation with Steenjensen.com ApS will add value if:You are a Danish economic operator (company) that:

wants to know more about Danish or international public tenders covering EU, UN, NATO and Big Science contracts wants to tender for Danish or international public tenders covering EU, UN, NATO and Big Science contracts

You are a foreign economic operator (company) that:

wants to know more about Danish or international public tenders covering EU, UN, NATO and Big Science contracts wants to tender for Danish or international public tenders covering EU, UN, NATO and Big Science contracts

You are a Contracting Authority that needs assistance to complete tender procedures

Or other public organizations, such as Growth institutions, trade bodies or trade associations who want to know more about public procurement rules and procedures
Benefits
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo
 • Logo